Selecteer een pagina

Hemabo Precisie Kunststoftechniek zoekt twee allround administratieve medewerkers
(24 uur, duobaan)

Werken bij Hemabo Precisie Kunststoftechniek is kiezen voor werken bij een topspeler in de markt op het gebied van kunststoftechniek. Tegelijkertijd is het ook kiezen voor een familiebedrijf met een cultuur van betrokkenheid, verantwoordelijkheid en no nonsens. Medewerkers met pit!
Wij zoeken twee allrounders op het gebied van (financiële) administratie die samen een duobaan gaan vormen. Deze veelzijdige functie laat zich niet in één functienaam noemen. Dus zoek jij een breed en divers takenpakket? Dan is deze functie iets voor jou!

Hemabo
Hemabo heeft als missie om voor elk specifiek, technisch probleem een oplossing te vinden. Niet alleen dankzij meer dan 60 jaar ervaring, maar ook door tot in detail mee te denken met de klant. Wij investeren in kennis en machines en richten ons op de fabricage van maakdelen naar tekening. Die vindt grotendeels plaats in een CNC-omgeving. Daarbinnen realiseren wij de hoogst haalbare tolerantie en afwerkingseisen voor een veelvoud aan kunststofmaterialen.

Het team
We zoeken twee medewerkers (twee keer 24 uur) die samen de (financiële) administratie gaan verzorgen. Waarbij het wenselijk is dat er één dag samengewerkt wordt. Daarnaast zijn de twee aandeelhouders ook deel van het team op kantoor maar zij houden zich met een ander takenpakket bezig. In de hightech werkplaats werken zo’n 25 vakmensen.

Allround administratief medewerker
Als allround administratief medewerker ben je breed en divers inzetbaar.
Je takenpakket bestaat uit financiële administratie zoals crediteurenadministratie, debiteurenadministratie, verwerken van bankmutaties en BTW aangiftes. Je gaat ook projectadministratie doen zoals o.a. nacalculatie van afgeronde projecten en archivering.

Daarnaast ben je het visitekaartje van Hemabo. Je ontvangt klanten en je neemt de telefoon op. In samenspraak verzorg je een aantal taken met betrekking tot personeelszaken, zoals het opstellen van arbeidsovereenkomsten, verzuimbegeleiding aan de hand van Wet Verbetering Poortwachter, verlofregistratie en het klaar zetten van de salarisbetalingen voor de accountant.

Jouw kwaliteiten

Hemabo vindt jouw arbeidsethos en werkervaring belangrijker dan diploma’s.
Belangrijk is dat je:

  • een klantgerichte houding hebt
  • ervaring hebt met financiële administratie
  • Duits spreekt (aan de telefoon)
  • gastvrij bent
  • je staande kunt houden in een mannenwereld
  • digitaal vaardig bent
  • een ‘aanpakkers’ mentaliteit hebt

Wat bieden wij?

Omdat deze functie een veelzijdige ‘keypositie’ is, én omdat het past bij ons DNA, zoeken we (bij wederzijds tevredenheid) twee medewerkers voor een vast dienstverband. We hechten waarde aan het opbouwen van een langdurige samenwerking.
We bieden een marktconform salaris, prima overige arbeidsvoorwaarden zoals pensioenregeling en reiskostenvergoeding.

Solliciteren?
Ben jij enthousiast geworden? Reageer dan z.s.m.!

Stuur een e-mail naar info@hemabo.nl of bel voor meer informatie naar 074-2435980 en vraag naar
Edwin Meijnen of René Meijnen, beide aandeelhouders van Hemabo Precisie Kunststoftechniek.

Neem alvast een kijkje op: www.hemabo.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.